YLIKA
- 200 γρ κουβερτούρα
- 200 γρ κρέμα γάλακτος (παγωμένη)
- 100 γρ γάλα
Σε ενα μπολ βάζουμε την σοκολατα.Ζεσταίνουμε το γάλα και το ρίχνουμε μέσα στην σοκολατα. Σε ενα άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει πηχτή σαν γιαούρτιΡίχνουμε μέσα στην κρέμα γάλακτος την σοκολάτα ανακατευοντας απαλά από κάτω προς τα επάνωΡίχνουμε το μείγμα μέσα σε μπολάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
θα τη φτιαξω
ΑπάντησηΔιαγραφή